Je eigen boek uitgeven?

Het kán! Ook jouw idee is het waard om uit te geven. Om het te delen met de wereld om je heen. Om je ervaringen te verwerken. Om je familiegeschiedenis vast te leggen. Of de historie van je vereniging. Om die tientallen heerlijke recepten met anderen te delen. Het kan de verwezenlijking van je droom zijn.

Een bekende Europese uitgever had ooit op de stand op de Frankfurter Boekenbeurs een meterslang spandoek opgehangen met de tekst:

Alles begint met een droom!


En zo is het. Ik help je graag om je droom concreet te maken. Er zijn vele stappen nodig op weg naar de uitgave van je boek. Ik heb ze allemaal al vele malen gezet. Hoe je het kunt doen, hangt ondermeer af van je onderwerp, van het doel wat je met je boek wilt bereiken en of je het als een privaat of commercieel avontuur gestalte wilt geven.

Jij kunt het wiel zelf ook uitvinden, maar als je mijn fouten wilt vermijden, structuur in je project wilt aanbrengen, hulp van vakmensen zoekt en snel tot een mooi resultaat wilt komen, neem dan vrijblijvend contact op. Er zijn vele vormen van samenwerking mogelijk.


Deze auteurs hebben hun droom al verwezenlijkt:

Een prachtig reisverhaal dat leest als een roman

Een blik op onze toekomst, geschreven door een schrijverscollectief

 

Nu jij???