Uitgeverij 

Onder de naam Ipaa Service -wmu- begon ik in 1986 een eigen bedrijf in de automatisering. Ik heb vele jaren aan honderden cursisten trainingen in uiteenlopende software gegeven, van desktop publishing via Office-pakketten tot programmeren. Mijn eerste boek kwam uit in 1990 en sindsdien loopt de teller langzaam maar zeker op naar honderd titels en bijna 400.000 verkochte exemplaren.

In 2007 gaf ik zelf mijn eerste titel uit: 'Op Jezelf', een boek dat nu eens níet over software ging, maar gericht was op mensen die hun leven weer op de rit moeten krijgen na een (echt)scheiding, na het overlijden van de partner of gewoon omdat men voor het eerst op zichzelf komt te staan. In 2010 volgde de titel 'Waar zit de Kneep?'. Voor het eerst een boek dat aandacht geeft aan de OpenSource software Scribus voor lay-out en vormgeving én aan het zelf uitgeven van je eigen boek. Iets waar naar schatting meer dan 100.000 medelanders van dromen en wat dank zij moderne technieken binnen ieders bereik ligt!

In 2015 zag het Zoekboek Linux het licht, een titel die werd aangedragen door een auteur met wie ik in goed overleg de inhoud samenstelde en de vormgegeving uitvoerde. Een project voor een serie kinderboekjes is inmiddels al goed op weg. Hebt ú een goed idee of een meer of minder compleet manuscript? Ik help u graag van redactie tot publicatie van uw drooom! Er zijn verschillende vormen van samenwerking mogelijk. Neem contact met mij op!

Ipaa Service is lid van de Vereniging van Zelfstandige Uitgevers.

Gerrit Bruijnes

---Docent, Auteur & Uitgever---